SKRIVET: 2011-11-11, kl 15:49:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar er!

Hallå, asså jag saknar er där uppe i hudik. Har bara lust och sätta mig och åka iväg till er, men jag kommer snart kan man säga. ;)
Jag haar praoat denna vecka på ICA i Örebro och det funkar bra, trivs som fisken där. Fast jag ogillar att jobba i Mejeriet och kylen, vill jooba hellre utanför fast jag har jobbat vid frukt & grönsaksavdelningen och godis-hyllan med! :D fast jag åt aldrig någon godis, men jag ville ändå inte de.
Men jaja i helgen ska jag måla hallen där nere vid ingången ska bli snyggt. Är skit-nöjd med mitt rum hörrni får lägga upp ett bild snart. Skönt med fredag igen...längtar till julen och lov ska bli gött och va där uppe i norrland.
Ska nog uppdatera ikväll igen, ska kila iväg och ta några riskakor.
Men en sak som jag måste komma ihåg och skicka iväg ett mejl till om min ***** dator har problem med sin Gateway! =(
Byee

SKRIVET: 2011-11-05, kl 15:12:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

5 november

De var ett tag sedan ja skrev den här bloggen. Jag har haft höstlov denna vecka och jag hade grabben Sixten till tisdags så kom Biffen hem till kga. Vi alla hade mysigt på kvällen, Biffen låg hos Ida en liten stund och Sixten låg med mig en liten stund och sedan busade de tillsammans...så det märks att de hade saknat varandra. Så senaste dagarna har de bara busat så huset hade skakat, men nu vet jag inte om huset skakar fortfarande. Eftersom kusinvitamin är hemma nu från värmen i Spanien, lite avis var jag faktiskt. =)
Jag och Ida åt faktiskt kina-mat med faster å Göran, tackar för maten! ;)
Idag är det lördag...och så har min kära Kajsa kommit hem till kylan från USA...hoppas hon har tagit med hem lite värme. Jag ska kanske sova hos henne nästa helg, vi får se! Ska bli annars mysigt och se bilder därifrån! ;)
På måndag börjar min första prao-dag, kommer praoa på en mat-affär i Öret...jag kommer inte praoa ensam utan jag kommer få en kompis till så de kommer bli sköj och snacka lite sådant vid lunch-raster! =)
Vi som praoar har faktiskt ett uppgift det är att blogga om de dagarna vi praoar, men tyvärr kommer jag inte blogga denna här bloggen då. Men kanske lite om hur de är, men annars blir det i en annan blogg. Som jag inte får avslöja här inne, för den bloggen gäller det för vår klass som får läsa i den. =) Tråkigt va? :/
Jag saknar otroligt er där uppe i Glada Hudik men jag ska försöka tänka positivt att jag ska komma till er, kommer att stanna där ganska länge tills lovet är slut. Ska bli sköj!!! =) MISS YOU!

Miss You! <3

Miss You! <3

Coolt!