SKRIVET: 2013-08-05, kl 13:19:08 | PUBLICERAT I:

Snart är sommaren över

Hejhej! 
Som ni ser vad rubriken står, ja sommaren är snart över men de sägs att de blir sensommar så vi får se hur länge sommaren tänker erbjuda på det fina vädret. Snart ska jag flytta till en familj som bor en bit utanför Örebro, kommer att bo där hos dem under tiden jag pluggar i Örebro. Som sagt så har jag kommit in i det programmet som jag har önskat mig, det är Fordon-Transport programmet så jag blir en lastbilschaufför! :) Gillar stora maskiner och motorer så det blev detta programmet. 
 
Min sommar har bestått av att jag har varit uppe i Hudiksvall och bott där i 3 veckor, dessa veckorna har bestått av hundpassning och träningar med Lizzie, och självklart lilleman William. De veckorna jag var däruppe med William och de andra, har de känt som att William var som en lillebror för mig men det är han ännu nu med för jag ser honom som en lillebror för mig. Härlig känsla ska jag säga! ;) Får inte skriva mer om han för då saknar jag han bara ännu mer. Vi ska inte glömma också en svart hund, Lizzie. Jag har säkert skrivit tusentals gånger om Lizzie, men hon är en riktig favorit hos mig, har alltid känt att hon är som min alldeles egna hund. Men det är hon tyvärr inte eller jag säger att hon är min! :D 
 
Jag tänkte bjuda på lite bilder... :)
 
 
 
 
De får räcka, ska blogga mer när jag väl bosatt i Örebro, ska försöka uppdatera då ibland hur det har gått osv... :) ha en god fortsättning! :)