SKRIVET: 2012-02-18, kl 23:31:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sportlov!

Jag är inte bra på att uppdatera men jag kan inte bara be om ursäkt hela tiden. Annars har det gått bra i skolan och nu har jag faktiskt fått sportlov skönt faktiskt. Under sportlovet kommer jag hinna med att besöka 2 stora huvudstäder de är Stockholm och Göteborg ska bli mysigt och bo i gbg med mammsen på hotell med frukost och shopping. Vi har faktiskt shoppat en del till bebisen, lite för tidiga med de men de gör inget senare behöver vi inte tänka på de. Fast bebisen kommer bli riktigt bortskämd! =)
Lizzie har också hunnit komma hem och besöka hennes lill-matte, glad och sprallig är hon fortfarande men lugnare har jag märkt skönt faktiskt! ;) Snart fyller blir hon 2 år stora tjejen. Vi tränade lite med att stå fint och gå bredvid, hon ska på tävling i sommar och utställning någonstans i Sunne eller Västerås vi får se vart vi kommer hamna till. 1-2 månader kvar tills hon kommer hem igen, då får kameran följa med ut och fotagraferas lite under träningen.
Jag har faktiskt fått uppdrag av min kusinvitamin, ska följa med dem ut någon helg och plåta lite med olika hundar ute i naturen. Ska bli roligt hoppas på bra väder och kanon bilder med! =) Nu längtar jag till de faktiskt, ärligt! Jag tänkte faktiskt lägga upp lite bilder, vart inte så många bilder som jag hade tänkt när odågan var här. Men bjuder på lite gamla bilder med. =)
Underbaraste Lizzie!