SKRIVET: 2011-06-21, kl 12:16:30 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Tisdag

Hallå där
Denna vecka har vi bara kört apportering och sådant bad också.
Men förra vecka träffade vi en hund som heter Seven som är kompis till Lizzie fast har flyttat till Luleå p.g.a ändrade relation hos ägaren. Jättefin hund var det skulle vilja ha och ta med hem men Seven kommer ha det bra där uppe. Några bilder blev det också från denna dagen! =)
Igår åkte husse iväg ut till vildmarkskogen med några grabbar, så jag och Lizzie tar över stora bädden på morgonen! =)
Snart kommer matte hem igen och äter mat hemma sen skickar jag iväg henne till jobbet igen och stannar kvar där tills klockan visar 4-tiden, så drar vi till clas ohlson och köper en fläkt därifrån som vi ska använda till sommarstugan...! =)
Idag ska jag träna skämmas med Lizzie med klicker också så fattar hon att hon ska göra det detta senare.
Nej nu ska jag bjuda på några bilder bara! =)

 

 

 Fina svartisar! =) Lizzie vänster och Seven höger!

Byebye

SKRIVET: 2011-06-15, kl 13:34:37 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Onsdag

Hejhej!

Igår hade Anna ledigt så vi åkte ut till skogen med Lizzie när vi kom fram var det bara sätta igång med träning. Då började vi med apportering med dummies då skulle Lizzie springa och hämta och lämna till mig så kastar jag iväg någon boll som belöning. Så fort hon hämtade en dummies så la Anna en ny dummies fast inte på samma ställe utan kastade iväg, så jag visade med handen vart hon skulle springa. Klart var Lizzie duktig, sedan började vi med ligg som vi gjorde för ett par dagar sedan. Där var hon duktig också, sedan gick Lizzie och Anna förbi en dummies hon rörde inte alls på dummies utan gick vidare med Anna. Sen fick hon springa och hämta dummies sedan fick hon belöning med bollen. =)
När vi var klara med träningar med Lizzie, fick hon ta ett dopp i vattnet det var skönt. =)

Idag har vi tränat med att skämmas med tassen på nosen, men de dröjer tills hon kan det. Och idag har hon tränat att gå in i hennes bur som hon inte vågar att komma in. Hade klickern med så fort hon gick in med alla 4 tassar var det bara klicka och ge godis som belöning, för senare kanske hon kommer våga att komma in i buren.

Bjuder på några bilder från igår.


 Hämta dummies.

 Gå förbi dummies.

 Nu fick hon hämta dummies.

 Hoppa från bryggan är roligt.

 Plask blev det! =)

Vi får tacka oss för idag. // Lisa

SKRIVET: 2011-06-13, kl 21:39:07 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Tränat!

Hejhej!

Igår kom vi hem från stockholm, så åkte vi till brukshundklubben där agility träning finns. Lizzie gillade inte rampar som man måste balansera rätt så mycket, men tunnel gillade hon väldigt mycket. Igår var hon trött alltså men kämpade ändå för hänga med oss och leka lite med! Vi har hunnit tagit några bilder från igår.

Idag har vi tränat med apportering och ligg så fort vi nämnde ordet ligg då ska hon lägga sig snabbt ner på marken. Hon var riktigt duktig hon även några personer fanns närheten av oss men dem sket Lizzie totalt.
Undra om min hund kommer bli såhär duktig i framtiden? =)
Idag har vi tyvärr inte tagit med kameran p.g.a vädret mulligt var det idag, vi bestämde att vi tar med kameran när det är fint väder.

Nu är Lizzie väldigt trött och hungrig är hon med när hon får syn på chips med vitlöksdipp!
Jag bjuder på några bilder från igår..! ;)

 Fokuserade tjejer!

 Hopp är väl okej.

 Avslutningsbild! <3

SKRIVET: 2011-06-04, kl 15:37:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varmt ute!

Hejhej!
Idag är verkligen varmt ute men skönt, och man blir helt slut efter heta värmen. Har varit i Örebro hos en vän vi hörde fåglar att kvittra hela tiden så de visar att sommaren är påväg hit till oss. Tänk vad tiden har gått så fort några månader sedan har vi haft vinter snö ute på gatorna, men nu ser vi bara grönt och träden blåser fint säger jag bara och skönt!
Men nästa torsdag slutar jag då börjar min sommarlov, då sticker vi mot Stockholm och stannar kvar där ett par dagar. Sedan åker jag iväg till Glada Hudik med min systeryster och lär nog stanna där flera veckor, känner mig avslappnad där behöver inte tänka så mycket som flyger i luften omkring utan lugn och ro kommer jag få. Och långa härliga promenader med Lizzie vi kommer nog vara ute ganska mycket men vatten är viktigt och dricka med ska försöka och komma ihåg de.
Ja..har saknat min bästa Lizzie men man får acceptera att hon bor långt borta från mig, men de duger har några hundar omkring mig men med Lizzie då känner man sig lite speciell. Eftersom hon själv har lärt sig att förstå några tecken på teckenspråk. När jag tecknar sitt på teckenspråket så sätter hon sig ner hon förstår verkligen vad det betyder, jag blev verkligen förvånad när jag såg allt vad hon gjorde. Ska försöka någon gång att fota henne när vi tränar men nu håller vi på med några träningar på teckenspråk.
Jag är verkligen en S T O L T lillmatte till en V ä r l d e n s b ä s t a f l a t som finns! =)
Nu ska jag inte babbbla för mycket de räcker nog för min del just nu. KRAM