SKRIVET: 2011-07-29, kl 00:21:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Värmlands skogarna!

Idag har jag åkt till ett ställe som heter Brunskog med min faster och Göran, vi fick se gamla saker de fick göra i förr tiden som till exempel gamla maskiner som vi nu för tiden inte använder.
Vi mötte också några vänner som brukade hänga med på några husvagnsemester asså de har egen husvagn men vi åker till samma camping och bor bredvid med husvagnarna. De gör nog fortfarande men jag är inte med på många husvagnsemester längre, annat dyker upp hela tiden!
Men iallafall när vi kom hem så startade vi med grillen och resten av maten. Men annars har vi hjälpt till med deras laptop för de hade problem med skrivaren till datorn, sedan installerade jag Norton så allt är klart inte allt kanske. Men jag fick deras gamla dator-skärm som är platt-skärm alltså, inte gammaldags dator-skärm!
Blir nog en riktigt bio i det nya rummet för mig, andra skärmen ska jag nog koppla in till min laptop så blir det film i bägge två istället för tv:n och inte behöva köpa hem massa sladdar! :D
Imorgon tar jag nog ett sovmorgon som jag inte har fått att göra det denna vecka, inte hela dan hoppas jag!
Men tar nog det lugnt imorgon eller cykla till min farmor och besöka henne lite, tar nog ett promenad med kära mostern Atica!

På lördag åker jag till Göteborg med mina fina tjejer och gå på Liseberg ska bli NICE, men kommer vara där bara över dan så jag åker hem sent på kvällen. Tror inlägget måste räcka!
Byee

SKRIVET: 2011-07-25, kl 18:37:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sixten!

Igår har man stigit upp vid 8-tiden för kusinvitamin hämtade mig vid 9-tiden för skulle passa Sixten åt dem för de åkte till ParkenZoo i Eskilstuna. Innan de åkte så fick jag ett stort kram från henne och sa " Du är så snäll och som ställer upp alltid!" till mig, glad man blev sedan hejade vi till dem iväg till Eskilstuna.

Hela dagen har jag gått på flera promenader med Sixten man ville bara gå hela tiden men det är roligt för man har sällskap hela tiden och sen gå runt i olika områden. Och sen har man spelat Wii, tittat på tv och suttit vid datorn kelat med katten Nisse för han befann sig inne hela tiden eller ute på verandan p.g.a regnväder som kom då och då.
När jag värmde maten och gick ut på verandan och skulle äta då hade Nisse tagit mitt plats "suck tänkte jag" men tog bort han och satte mig snabbt ner sen kom jag på Fanta hade jag glömt där inne, gick jag in och hämtade gick ut såg jag Nisse hade tagit mitt plats igen.
Sixten satt på stolen bredvid mig och tittade ut när bilar och folk som cyklar förbi.
När de kom tillbaks på kvällen även Ida med tjejerna från Klippan, de tog med pizza, pizzabröd och pommes med hamburgare så käkade vi klart. Gick vi iväg till ormen Sune tänkte bara ta ett titt hos han det blev inte, utan barna tog ut han så de kelade med han och vi fick för första gången klappa på Sune! COOLT!!!
Innan vi åkte tackade kusin till Ida för hon tog med Biffen dit, till mig visste hon inte vad hon skulle säga....men till slut kom orden ut " Lisa du är BÄST!" JIPPIE!!!
Snälla kom helgen som jag ska passa åt dem snurra tiden till denna helg, då träffar man Sixten igen han är så go!

Tänkte jag måste uppdatera lite på bloggen annars är allt gammalt, men jag är inte ensam om det att uppdatera så dåligt eller sällan men allt dyker upp ändå! Denna inlägget måste nog räcka!
Byeeeeeee

SKRIVET: 2011-07-12, kl 20:49:26 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Gullspång!

Ja vi är här i sommarstugan har varit här ungefär 2 veckor. Förra vecka var det jättefint väder här och badat lite också har vi hunnit till och med Lizzie har badat massor. I söndags åkte vi härifrån till Ullared stannade över till måndags vi shoppade jättemycket, säkert ni undrar vad vi gjorde av med Lizzie, hon kan ju inte vara i en bil hela dagen. Så lämnade vi till henne till Ullareds Hunddagis allra första gången hon har varit på en sådant, så har hon varit där i 8 timmar mycket imponerad är jag. =)
Så vi är hemma igen i sommarstugan fast det är blåsigt här nu, men idag har vi åkt till Hova & Mariestad hunden var med också hela dagen hon har varit duktig åkt många bil-turer men sovit hela tiden.
Får ursäkta för ett dåligt uppdatering men hade annat och göra också då under tiden, kan ju inte bara glo vid datorn hela tiden! ;)
Men på fredag åker vi hemåt till Degerfors åter till mamma & pappa igen! =)
Hoppas ni har njutit ordentligt under sommaren innan den tar slut! =)
Från hotellet!
Fin vy!
Lizzie njöt verkligen och få springa lite!
När vi hämtade Lizzie från dagiset, såg ut som ett fängelse men var tvungen acceptera det bästa inte i hetta värmen i en bil! ;D
Men hon sooov som *** i bilen hemåt så gissar på att hon har hela tiden bara hälsat på andra hundar genom buren!
De var de nog jag ville säga! ;) byee