SKRIVET: 2011-09-11, kl 21:11:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

ÖSK - AIK

Redan söndag igen helgen har alltså gått till en söndag. Packat och tagit ner massa hyllor och kopplat av då och då med fika. Nu är rummet en tråkig rum, just nu sitter jag i sängen och surfar runt med datorn i famnen och väntar ännu på en ny måndag. Men tiden rullar på hela tiden så de rinner så snabbt till fredag igen, då kommer jag ta mitt första steg in i vårt nya lya! Kan inte fatta att vi har köpt det huset! Huset är så fint, ska bli snyggare när vi fräschar upp, tänkte ta före och efter bilder när vi har flyttat in alla grejer.

Jag och Ida har hunnit åka till kusinvitamin och hämta lite grejer till Töreboda, hälsat på min söta Sixten!
Sen fick Ida kaffe så tog jag SodaStream istället med smaken apelsin, gud va jag hade saknat den smaken!
Men när vi satt ute på varendan då började det mörkna ute även klockan visade halv 11 på morgonen, så var vi tvungna tända lampan ute vid dörren där vi satt och fika. Sedan kom regnet och regnade tills vi skulle åka hem, men sedan kom några i släkten hit och tog fika för mamma fyllde år under veckan så vi firade henne idag.
Imorgon ska vi på elevhemmet och andra elevhemmen gå och kolla på fotbollsmatch ÖSK - AIK.
Kanske blir huliganer för en dag för mig och elvira, hoppas inte de. Men de ska bli spännande och se de som hejar på AIK!

Byee

SKRIVET: 2011-09-04, kl 22:08:02 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Grattis!

Lizzie blev BIM och HP idag i Ljusdal! :) Härligt och få höra det, hon är ju BÄST!!! Lill matte som sitter bakom skärmen är S T O L T över lilla Lizzie.
Lizzie hade en kompis med sig som heter Yoda som blev CK & BIS, till sist blev han BIS 3!
Duktiga svarta hundar var idag i Ljusdal får se när det blir nästa gång.
Slänger in ett bild på bägge två.
Lizzie till vänster, hon var nog avundsjuk på Yoda som sitter bredvid.
byee

SKRIVET: 2011-09-04, kl 21:54:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tredje vecka!

Imorgon åker jag till skolan och det är tredje skolvecka bara, gud vad tiden går så långsamt.
Annars tror jag veckan blir nog lugn vecka, fast kommer kolla på Hur många lingon finns det i världen på elevhemmet med elvira. Jag hade lust att åka till Glada Hudik efter filmen kände igen en massa platser i filmen.
Idag vann Degerfors jag hann inte skåla något för det, fast tog o´boy innan jag fixade ordning jag tycker om att dricka något kallt så tog o´boy!
Höstlovet har jag inga planer som jag inte har bokat in, blir det att jag är kvar hemma så tar jag min lilla kära Sixten!!! <3 Tror absolut på att jag tar han på höstlovet, då ska jag lära något nytt trick! :D
Längta, längta å längta dit!


SKRIVET: 2011-09-03, kl 13:23:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Packa?

Vaknat runt via 10 tiden så åkte vi till farmor direkt och fick fika där, så jag skippade frukost. Har gjort matte några uppgifter är kvar, fast tänker göra det i skolan på måndag. Men annars ska vi ta det lugnt idag samma som igår eftersom mamma är inte hemma, hon är i sthlm och ska springa Tjejmilen som startar vid halv 2. Jag måste se filmen som heter Hur många lingon finns det i världen eftersom filmen är spelad i Glada Hudik såg bara sista av filmen för att jag och elvira var ute och åt mat med några vänner.

Men idag hade jag tänkt packa fast det är bara böcker som ska ner i lådan, fick chock nyss för jag hade många lådor under sängen utan ha fått veta det. Så nu väntar jag på Ida ska komma hem och hjälpa mig och dra ut alla lådor och gå genom alla, eftersom jag ska flytta snart. Vi kanske får huset redan här veckan men vi vet ännu inte men de har sagt kanske den 15 sept. Jag har liksom inte packat ordentligt massa kläder är kvar i garderoben och massa grejer är i skåpet med, jämfört med mamma hon har packat rejält massa grejer. Men de gör inget egentligen för huset ligger på samma gata fast uppförsbacke så vi ska lägga i släpkärran och köra upp bara.
Skulle vilja få tips på vad min design ska stå för något namn, har funderat på Hundar Kärlek på designen. Men ni får gärna tipsa mera vad det ska stå för något. Min kompis väntar så länge tills jag kommer på något! =)
Byee