SKRIVET: 2011-12-24, kl 22:19:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot Norrland imöra!

Ja idag är det Julafton men när jag vaknade imorse fick jag känslan att det är inte JUL...vet inte varför jag fick känslan så kikade jag ut då sken solen och himlen var blått. Ja har hunnit göra mycket den här veckan jag fick ju jullov i onsdags, och sen hamnade jag till idag gud vad tiden går fort.
Dagen såg ut så här:
Stigit upp och öppnat paket från strumpan
Rastat vovven Atica
Rastat 3 vovvar
Öppnat julklappar blev nöjd!
Rastat 2 vovvar
Och till sist blev de tomtegröt
Och just nu sitter jag i sängen och bloggar lite...jag har hunnit packa också så väskan är full nu, vet inte om jag kommer att orka bära det i Stockholm. Jag har fler julklappar kvar som jag kommer öppna men de kommer jag göra imorgon på kvällen när vi har kommit fram till Glada Hudik. Gud vad jag har saknat min lill-tösa blir många pussar hela kvällen, tills hon somnar gott! =)
Får väl se när jag kommer uppdatera igen, är skit kass på de...! :( Har typ inget blogglust liksom, fast självklart behåller jag kvar fast jag uppdaterar väldigt sällan! ;)
GOD JUL PÅ ER ALLA!
Tagen från förra året, Lizzie!

SKRIVET: 2011-12-01, kl 18:39:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg igen!

Hellu, just nu är jag på elevhemmet och har de tråkigt. Imorgon åker mor & far till tyskland, därifrån ska mor köpa mörk-choklad till mig...älskar de! Denna vecka gick fort men de var inget så särskilt, förutom onsdags skulle mötet ha skett. Men de blev inget för de kom ingen teckenspråks-tolkar så det blev inget möte för vår klass, tråkigt för jag som har längtat till de.

Imorgon är det fredag igen, i egentligen skulle ja vara hos Kajsa men tyvärr mår hon inget vidare bra. Så jag vill heller inte bli smittad av detta. Så drar jag hemåt till älskade syrra och hittar på något, kanske bygga pepparkakshus igen. Sen får vi se om min faster är hemma i helgen så kanske blir det en sväng dit och käka något! Måste ju bläddra någon katalog se om jag hittar något julklapp till mig själv, för jag har shoppat julklappar men inte så mycket som ja hade tänkt mig.
Men kommer shoppa igen nästa vecka om Elvira har lust med de också! ;)
Undra vad jag ska äta i helgen något smaskigt vill jag ha...hamburgare kanske? =)
Inte långt kvar tills jag får jullov *** va gött det ska bli. ;) Saknar min dator, för skolan de suger ju...de är världens segaste datorer som finns. Segare än vad mor har...! ;D
Nu ska jag väl nog dra vidare, men hare gött ni! ;) byee