SKRIVET: 2011-08-21, kl 21:45:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sixten & Biffen

Igår har jag och elvira gått på marknaden här hemma, fast de var inte så mkt och titta på förra året var faktiskt mkt bättre. Men så är det p.g.a regnväder som ösade riktigt mkt i fredags så jag förstår att de som stod och sålde gav upp i de dåliga vädret. Inatt har Sixten sovit hos mig herregud jag kände inga tassar som hoppade upp elr hoppade ner från sängen, så han har verkligen sovit hela tiden i sängen. Mysig var han med! =)
Idag har vi vart nere i klippan å besökt anna å linnea efter 3-4 veckor p.g.a ida och så har ja ju inge körkort heller som ja inte kan köra ner! ;)
Innan vi far iväg till kga så stannade vi hos min faster och hämtade Biffen sen åkte vi till kga och väntade på kusinvitamin skulle komma hem. Äntligen kom de hem med stora husbilen från småland, så vi va kvar där en liten stund och snackade.
Och just nu är jag vid datorn men annars har jag packat förfullt också i min lilla resväska till elevhemmet, kommer bo hela veckan som vanligt! ;)
Vet dock inte om jag kommer uppdatera bloggen under veckan eftersom de är ju min första skolvecka så vi får se vad som ska hända runt omkring elevhemmet! =)
Snart försvinner sommaren!

SKRIVET: 2011-08-19, kl 22:29:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hundvakt!

Jajjemänsan är på hundvakt åt kusinvitamin som befinner sig just nu i småland på semester med familjen. Så jag befinner mig inte i degen utan i kga hos Sixten...idag har vi tagit promenad i detta hemska vädret till elvira. Där fick vi fika och Sixten var osäker i början vart han var, men sedan gick vi hemåt då kände han sig mer tryggare. Men jag och elvira beställde pizza från pizzeria man kunde välja avhämtning eller utkörning, men vi valde utkörning eftersom vi har inte körkort ännu så de kom hit å lämnade pizzan till oss.
Annars har vi suttit å snackat och kollat på Ice Age 2 under i filmen fick vi skratta! de var härligt!!! ;D
Imorgon ska vi hämta elvira morgonen sen till degen och gå på marknad, men de kommer nog bli dåligt väder imöra tror vi...hoppas på bättre väder där nere i småland. Men det verkar som inte de, de står dåligt väder imöra men idag var bättre fel dag att åka dit! ;)
Ville bara blogga lite å uppdatera lite bättre med! ;D Har inga bilder på bjuda p.g.a har en annan dator.
Byeeee

SKRIVET: 2011-08-18, kl 19:57:38 | PUBLICERAT I: Lizzie <3

Lizzie

Föddes den 27 februari 2010 denna dagen kom 8 valpar ut till världen i Nyköping. Rasen är flatcoated retriever. Detta hundras är en fågelhund, kan användas till jakt också.
Anna och Askur åkte dit när valparna hade vuxit större runt 8 veckor, de tog ett titt hos dem. De bestämde senare på dagen att de tar med sig en valp hem, de ville ha en tik och de kom en valp springande mot dem medans alla andra kröp under soffor å gömde sig. Uppfödaren kollade på valpen som vågade komma fram till dem, det var en tik och de tog henne med hem. I kullen heter hon Alegnis Coronne men Anna å Askur valde namnet Lizzie efter våran gamla första hund som hette Lizzie också. Hon fick åka en lång bil-resa för komma till nya hemmet som ligger i Hudiksvall, Gävleborgs län äntligen kom hon hem till nya hemmet. Då fick hon undersöka lite i nya hemmet för hämta sin trygghet hittade hon famnen hos matte eller husse där somnade hon sött. Jag och Ida åkte tåg för andra gången själva till Hudiksvall och det klarade vi själva galant som vanligt, minns inte riktigt om Lizzie följde med till tågstationen för hämta oss. Men när vi kom hem till lägenheten hörde vi små tassar springa övervåningen, vi bar upp våran resväskor upp sedan blev det massa kel med henne och få lära känna lite varandra. I år har Lizzie hunnit fylla 1 år stor tjejen har blivit. Personligheten blev sprallig, pigg, glad och aktivt hos henne. Hon har till och med ställts ut på några utställningar och tagit med sig hem några pris till stolta matte å husse.
Jag har till och med lärt henne lite tecken på teckenspråk och det kan hon galant tjejen min, tecken blev så här: sitt å handfive men ska lära henne mera tecken. Men annars kan hon det här "hämta snusdosan" husse som har lärt henne, latmask men Lizzie är så duktig och är intresserad av att lära nya trickar. Blodspår, apportering, sök å inkallning kan hon galant vi är extremt stolta över henne! Jaga fåglar är roligt och katter med!
Hennes liv innehåller massa träningar och långa promenader.
Mera om Lizzies liv kommer nog mera senare!
Samma dag när hon kom hem.
Där har hon vuxit större.
Nu har hon vuxit klart, snygging! <3

SKRIVET: 2011-08-18, kl 18:30:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.30

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva...men skitsamma, har tagit det lugnt idag. Hakat på med min kusinvitamin till djuraffären å köpte hundmat, sedan åkte vi till affären å handlade mat till mig eftersom behöver de till helgen. Kommer bosätta mig i kga över helgen så ni vet, fast jag kommer blogga där för lånar deras dator..så de är lugnt. Men ska gå på marknaden här hemma med elvira som sagt, får skjuts från kga till dfs av mina föräldrar och även Sixten ska hänga med till dfs men han kommer inte följa med på marknaden känner mig orkar inte släpa han där. Och så måste ja leta efter gräsmatta som han kan kissa blabla...han stannar här hemma för alla flättar är välkomna till oss (säger pappa) så han måste nog nöja sig å busa lite med pappa.
Nästa inlägg kommer nog igen den kommer innehålla om Lizzie, känner mig att denna mapp måste nog uppdateras av mig snarast! Hon får inte bli sur på mig!!! ;D
bye // lisa

SKRIVET: 2011-08-17, kl 11:04:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kina-mat!

ska käka mat med faster lena å göran vid 12-tiden på kina restaurangen ska bli gott. Vaknade runt 9 något sådant för tänkte kan ju inte sova till halv 12 eller något. Så jag har vaknat ganska bra tid! ;) Surfade runt lite passade på göra det, eftersom ska ju cykla dit snart. Har testat ett par glasögon igår igen här hemma, men det är svårt och välja så jag väntar tills Ida kommer hem. =)
Känner mig att jag har börjat uppdatera lite bättre, men vill ha tips på vad jag ska skriva för något?
Tacksam för svar!

Änder var på besök vid bryggan. 

Lizzie! <3

byee

SKRIVET: 2011-08-16, kl 23:04:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Sovit till halv 11 sedan har man varit kga nästa hela eftermiddagen. Köpt kalender-bok till skolstarten, tagit med hem ett par glasögon från synsam som jag ska testa..ska få ny eftersom har tröttnat på mina och de har repor på glasen.
Men vill hellre vänta tills kära Ida ska komma hem och kolla med de glasögonen jag har här hemma.
Vet dock inte vad jag ska skriva mera, men ville uppdatera och de får jag väl! =)
Har börjat packa första låda från hyllan, fortsätter imrgon med detta å rensat ganska mycket hittat ett par gamla brev från mina 2 kompisar. Gud va gammalt det var, kastade bort de. Men sparade några skulle va roligt å visa för dem någon gång! =)
Jag vill verkligen övningköra, men de är ett par år tills jag sitter i en bil å kör! :D Ska ta black pearl när jag får körkort får ni verkligen se upp på vägarna! ;)
Nu helgen är det vulkanmarknad här hemma, ska gå på den med elvira på lördag ska bli roligt och få någon sällskap! Sedan är det tillbaka till kga med min pöjk! =) Åh kommer verkligen få en mys-fredag av mina pojkar! =) <3
Byee
Fiina pojkar!
Finaste Biffen!!!

SKRIVET: 2011-08-15, kl 12:41:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.30

Rubriken säger 12.30 det stämmer denna tiden vaknade jag idag. Fick ju som sagt sovmorgon idag, måste nog äta mat snart.
Här regnar det bara hela tiden, en perfekt dag hade tänkt mig idag skulle bli en slappar dag! ;)
Kollade runt lite på datorn å vart avis på Ida hon lägger bara ut några bilder för göra mig ännu mera avis på henne.
I helgen lär nog bli en kväll med bildspel bara från USA, ska bli spännande!!! =)
Nu ska jag kila iväg till köket och värma min matlåda som innehåller köttfärs å spaghetti smaskigt!
Åh sommar...hösten kommer snart! =(

SKRIVET: 2011-08-14, kl 23:32:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Idag är den tråkigaste dagen som vanligt för hela världen, men dock inte för Ida eftersom hon befinner sig i USA.
Den här veckan kommer jag ta sovmorgon och försöker sova lite tidigare för vänja mig vid skol-tider på morgon. Men det kommer gå bra, börja längta dit inte lektioner men kompisar! =)
Skönt att få Ida hem igen från USA fast hon kommer flytta till Töreboda "suck" men skitsamma, har saknat henne ända sen hon åkte hemifrån. Men IIIIDA kommer hem på lördag, åååhh bamse-kramar kommer hon få av mig.
Kom hem igår från stugan sedan skjutsat några kompisar till karlskoga, sedan har man fått veta att jag ska vara på hundvakt nästa helg! Fullt upp!!! Men älskar det, för kommer ju ha mina fina grabbar Biffen & Sixten sen är det vulkanmarknad här hemma. Måste gå på den också, Sixten följer kanske med då! =)
Imorgon blir det sovmorgon för min del ska bli gött, sedan under dagen lär nog bli en slappar dag sitta vid datorn! ;)
Byee
Jordgubbar!!! <3

SKRIVET: 2011-08-06, kl 17:20:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Har varit i stugan från tisdags till idag åkte hem vid 1- tiden de blåste lite idag. Skönt komma hem ljuva hem!!!
Egentligen skulle ja ha viljat fota lite under veckan men kunde dock inte.
Men det är inte sista gången jag är i stugan, utan på måndag kommer jag åka ner till stugan igen. Fast först ska jag åka till Örebro å hämta en kompis sedan till stugan, ska bli fett nice!!!
Igår har vi handlat mat till stugan, så har vi tillräckligt med mat kommer käka goood mat med de andra bästa! :D
Vet inte vad jag ska skriva mera för idag, ska nog spela The Sims 3 istället och kolla på fotboll på tv:n.
Venne hur jag ska uppdatera bloggen...andra bloggen är på ett litet paus p.g.a design!
Gillar att åka båt.
Andra kompis.
Finaste voffen! <3
Solnedgång vid bryggan!
byee

SKRIVET: 2011-08-03, kl 11:53:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarstugan

Just nu befinner jag mig i stugan som ligger i Gullspång alldeles vid Vänern här njuter jag av mitt liv. =)
Idag ska jag väl ta det lugnt, längta till nästa vecka vill rulla tiden dit..skolan börjar snart "suck" träffa kompisar! YIPPIE!
Igår har jag lämnat min systeryster från mig, hon befinner sig i USA avis är jag! Min drömresa liksom! :D
Hon ska vara där i 2 halvt vecka ungefär shoppa lite där och besöka andra städer, träffa en barndomsvän där också som har arbetat där i ungefär 1 år snart. COOLT!
Men jag följde inte med till sthlm igår utan stannade kvar hos Elvira vi fick planera mat å saker som vi ska ta med oss, ska bli GRYMT FETT här i stugan!
Tyvärr kan jag inte fota med kamera den befinner sig i USA...om hon har tappat bort den skulle hon köpa en nu kamera till mig, ni undrar vad jag skulle vilja ha!? Jag vill ha en systemkamera, men min duger fintfint!!!

Men så får jag lägga in ett par bilder varje inlägg bara...! =)
Byeee
Bästa L I Z Z I E !!!

Snyggt fotat!